Saunatilat Oulussa

Saunatilat Oulussa ryhmille vuokraa Aaltosaunat. Saunatilat ovat siistit, viihtyisät ja hyvin hoidetut. Saunatiloissamme vietät ratkiriemukkaat polttarit, syntymäpäivät tai rentouttavan illan ystävien kanssa. Luokkakokoukset ja pikkujoulut vietetään myös usein tiloissamme. Saunatilat sijaitsevat ihan keskustan tuntumassa, joten Oulun yöelämä on vain askeleen päässä. Mikäs sen mukavampaa, kuin saunan raikkaan syöksyä tanssilattioille.

Vietä ikimuistoinen ilta! Synttärit, pikkujoulut, tyky-päivä, polttarit, luokkakokous, urheilu- tai muun seuran vapaailta, koulutusilta tai ihan vain ystäväporukan virkistäytymiseen.

Tilaussauna 20, 50 tai 100 hengelle

Tilaussauna sisältää saunat ja pyyhkeet, joten saunalta on helppo jatkaa iltaa vielä eteenpäin. Viihtyisät tilat, hyvät kulkuyhteydet, Oulun keskusta aivan lähellä. Puitteet täydelliseen iltaan ovat kasassa. Tilaussauna on myös sovitusti käytössä koko illan. Saunatiloissamme on viihtyisät oleskelutilat ja mahdollisuus astua ulos vilvoittelemaan. Kerää siis porukka kokoon ja kysy meiltä lisää!

Tilaussauna 25 tai 50 hengelle hintaan 380 € (sis. alv) Aaltosaunalta.

100 hengelle sauna- ja kokousmahdollisuus

Haluatko järjestää isommat juhlat tai mahdollisesti firman tyky-päivän? Tarjoamme myös 100 hengelle suunnatut sauna- ja kokoustilat vuokrattavaksi. Kokoustilat sisältävät yleisimmät kokousvälineet ja soveltuvat esimerkiksi luentoihin, ryhmätyöskentelyyn tai muuhun toimintaan. Isoissa saunatiloissa taas on tilaa ihmisille rentoutua ja nauttia päivästä.

Vuokraamme myös kokoustilat pienemmille ryhmille. Pienemmillekin ryhmille hyvä rentoutuminen kokouksen päätteeksi on saunamahdollisuus. Huuhdo kokouksen hiet niskoilta, tutustu työtovereihin paremmin ja suuntaa illan lopuksi kaupunkiin! Kokoustilojen yhteydessä saunavaraukset ovat mahdollisia.  Haluatko tietää näistä lisää? Ota yhteyttä!

Oulun saunatilat vuokrattavana - kysy lisää!

Oulun saunatilat sijaitsevat aivan keskustan tuntumassa. Saunamahdollisuus on jopa 100 hengen seurueille. Tilaussaunamme ovat hyvin suosittuja illanviettoihin, merkkipäiviin ja erikoistilaisuuksiin. Muistathan siksi varata Oulun saunatilat ajoissa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää. Näytämme myös mielellämme saunatiloja mahdollisuuksien mukaan. 

Tutustu saunatiloihin tarkemmin!

Kiinnostuitko palveluistamme?