Saunatilat Oulussa

Saunatilat Oulussa ryhmille vuokraa Aaltosaunat. Saunatilat ovat siistit, viihtyisät ja hyvin hoidetut. Saunatiloissamme vietät ratkiriemukkaat polttarit, syntymäpäivät tai rentouttavan illan ystävien kanssa. Luokkakokoukset ja pikkujoulut vietetään myös usein tiloissamme. Saunatilat sijaitsevat ihan keskustan tuntumassa, joten Oulun yöelämä on vain askeleen päässä. Mikäs sen mukavampaa, kuin saunan raikkaan syöksyä tanssilattioille.

Vietä ikimuistoinen ilta! Synttärit, pikkujoulut, tyky-päivä, polttarit, luokkakokous, urheilu- tai muun seuran vapaailta, koulutusilta tai ihan vain ystäväporukan virkistäytymiseen.

Tilaussauna 20, 50 tai 100 hengelle

Tilaussauna sisältää saunat ja pyyhkeet, joten saunalta on helppo jatkaa iltaa vielä eteenpäin. Viihtyisät tilat, hyvät kulkuyhteydet, Oulun keskusta aivan lähellä. Puitteet täydelliseen iltaan ovat kasassa. Tilaussauna on myös sovitusti käytössä koko illan. Saunatiloissamme on viihtyisät oleskelutilat ja mahdollisuus astua ulos vilvoittelemaan. Kerää siis porukka kokoon ja kysy meiltä lisää!

Tilaussauna 25 tai 50 hengelle hintaan 390 € (sis. alv) Aaltosaunalta.

100 hengelle sauna- ja kokousmahdollisuus

Haluatko järjestää isommat juhlat tai mahdollisesti firman tyky-päivän? Tarjoamme myös 100 hengelle suunnatut sauna- ja kokoustilat vuokrattavaksi. Kokoustilat sisältävät yleisimmät kokousvälineet ja soveltuvat esimerkiksi luentoihin, ryhmätyöskentelyyn tai muuhun toimintaan. Isoissa saunatiloissa taas on tilaa ihmisille rentoutua ja nauttia päivästä.

Vuokraamme myös kokoustilat pienemmille ryhmille. Pienemmillekin ryhmille hyvä rentoutuminen kokouksen päätteeksi on saunamahdollisuus. Huuhdo kokouksen hiet niskoilta, tutustu työtovereihin paremmin ja suuntaa illan lopuksi kaupunkiin! Kokoustilojen yhteydessä saunavaraukset ovat mahdollisia.  Haluatko tietää näistä lisää? Ota yhteyttä!

Oulun saunatilat vuokrattavana - kysy lisää!

Oulun saunatilat sijaitsevat aivan keskustan tuntumassa. Saunamahdollisuus on jopa 100 hengen seurueille. Tilaussaunamme ovat hyvin suosittuja illanviettoihin, merkkipäiviin ja erikoistilaisuuksiin. Muistathan siksi varata Oulun saunatilat ajoissa. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää. Näytämme myös mielellämme saunatiloja mahdollisuuksien mukaan. 

Tutustu saunatiloihin tarkemmin!

Kiinnostuitko palveluistamme?

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Aaltosaunat
Hallituskatu 20 A 23
90100 OULU

Y-tunnus: 0859927-3
Puh: +358400686221

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Aaltosaunat:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kysy saunatilojen vuokrasta

Vuokraamme tilat pienien ja suurien ryhmien saunailtoihin Oulun alueella. Jos etsit illanviettotilaa, ota yhteyttä ja kysy vapaista vuokra-ajoista!

Soita numeroon 0400 686 221 tai 0400 820 012. Voit myös laittaa sähköpostia vikke.kanninen@gmail.com.